Tällä kertaa ei oo hirmusesti asiaa (tai sitten on :DD) , kun oon ollu kipeenä koko viikon. Joitain kuvia oon käyny eilen ja tänään räpsimässä. Eilen lähinnä upean taivaan ja kuun vuoksi, mutta tänään oli vaan pakko päästä liikkelle ku kroppaki huuti jo apua!

IMG_3412-normal.jpgIMG_3466-normal.jpgIMG_3462-normal.jpg

IMG_3410-normal.jpgIMG_3381-normal.jpg

Oon ihan täynnää energiaa varsinkin nyt kumeen laskemisen jälkeen, kun en oo liikkunu läheskään tarpeeks enkä käyny lenkillä enkä tehny mtn treenejä enkä mtn! En malta oottaa että pääse purkamaan tätä yli energisyyttäni muihin!! Treeneistä puheen ollen, oon saanu jo jonkun verran tulosta hauiksiin ja reisiin!! Kyykyt on ehkä parasta mitä on ikinä keksitty!! Ne tekee ihan upeeta jälkeä reisille ja pakaroille!! SUOSITTELEN :D Toinen mitä suosittelen on vatsalihas treeni joka ilta eli kolme 25 liikkeen sarjaa TAI itellä toimi ihan saiaan hyvin se et joka ilta yks liike enemmän. Eli ekana iltana yks seuraavana kaks jnejne. Siitä tulee pikku hiljaa rutiini ja sitten sitä ei ees huomaa. Se kasvattaa tosi äkkiä vatsalihakset. Eikä tosiaan vie kun korkeintaan kymmenen minuuttia. Helposti saa koko 'treenin' tehtyä viidessä minuutissa! 

IMG_3616-normal.jpgIMG_3601-normal.jpg

Huoh, jos sitä huomenna pääsis liikkeelle täältä. Kuolussa sitten odottaa ihanan lukuiset kokeet ja kirja esitemä jippii :|| Ja tällee p.s , jos kurkku on järkyttävän kipeä, kannattaa tsekata ettei oo angiinaa! Sihen saa melkeimpä heti antibiotit ja olo paranee huomattavasti jo yhessä päivässä. En siis suosittele odottelemaan sen jäätävän kivun kanssa viikkokausia :DD

miumau ensi kertaan!!