Flunssa jatkuuuuu.... Eikai tähän muu auta ku nukkuminen ja lämpöset lammu tohvelit ja kuuma tee♥ Hih♥

IMG_2630-normal.jpg

Kouluun palaamisen ihania puolia on tietysti ne ihanat ylläri kokeet.. No mutta kokeista selviä yleensä aika hyvin yleissivistyksellä. Mutta ei ne mitään herkkuakaan oo..

IMG_2634-normal.jpg

Sain jotenkuten siirrettyä ajatuksiani paprulle mut ähhft.. Ei siitä oikeen mitään tullu :'DD mut ehkä se idea lähtis siitä jotenkin liikkeelle :33 Kangaskauppa reissukin on kai jo suunnitteilla.  Suunnitelmat pitäis saada jotenkuten valmiiks ennen sitä o_o'' Mun hommaa tietysti helpottaa se että oon ommellu joitain rusetteja edelliseen mekkoon jotka jäi sitten loppujen lopuksi käyttämättä.

IMG_2631-normal.jpg

Mekkoon liittyen oon alkanu metsästää uutta peruukkia ja löysin tämmösen:

h%C3%B6p%C3%B6hepo-normal.jpg

>w<'' tykkään tosi paljon ~♥ sopii toivottavasti hyvin mun mekkoon n__n

Ja peruukista tuli mieleen omat hiukset. Ne lähti yhessä vaiheessa menemään tosi huonoon kuntoon. Huomasin että väärä shamppoo ohensi hiuksia ihan huomattavasti. Suosittelen teitäkin kattoo mikä shamppoo sopii hiuksillenne :3 sama on hoito aineidenkin kanssa! Kuiville hiuksille parasta on rypsiöljy! Siinä vaan joutuu näkemään vaivaa kun haluaa se pois hiuksista äläkä missään nimessä laita päänahkaan!! Mutta vaivannäkö kannattaa sillä tää niksi toimii!! :33

Meinasin myös laittaa mustan suoravärin loput hiuksiin. Se saa hiukset kiiltämään ja vaikkei se jääkkään näin tummiin hiuksiin hyvin niin kyllä tummentaa ainakin asteen tai pari.

Ainiin! Siivosin huoneeni n__n I'm happy with it♥

IMG_2552-normal.jpg